Custom Menu

Latest From Our Blog

Arina Anton | Bine ati venit!
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Bine ati venit!

Bine ati venit!

Sunt Arina, mamica de 2 ani si un pic ( 2 fetite de 2a3l si 5l), antrenoare de dans de-o viata, studenta la Psihologie si Stiinte ale Educatiei si masteranda in Cibernetica si Informatica Economica. Ce combinatie, nu? Cel mai important este ca iubesc copiii si abia asteptam sa ma binecuvanteze Domnul si pe mine cu minuni mergatoare. Acum ca le am doresc sa le ofer, ca orice mamica veritabila, ce este mai bun. Le-am vorbit de mici in LB ENGLEZA, iar acum incep sa ma bucur de rezultate intru-cat cea mare, A., a inceput sa imi raspunda in engleza.

M-am gandit sa creez un grup de mamici preocupate de educatia timpurie a copiilor lor, adepte ale psihologiei MONTESSORI, ca si mine( recunoasc ca eu recompensez cateodata munca…o sa vedeti de ce), pro conceptului homeschooling – alaturi de care sa ne bucuram de primii pasi de VALS ai lui bebe…la 1 an si jum, iar apoi- de primele lor aparitii in public…la emisiuni, spectacole si festivaluri – putin mai tarziu. Tot efortul nostru de acum…de a veni la locul stabilit pentru intalniri, de a-i sustine, de a face sport alaturi de ei ( e un efort dupa atata pauza de burtica:) ) … isi va afla roadele in cel mai scurt timp. O sa vedeti! Si o sa va bucurati!

AVANTAJE: – se va vorbi EXCLUSIV in ENGLEZA
– in cadrul fiecarei ore vom face putin sport, putini pasi de dans, vom folosi instrumente muzicale, diferite accesori pentru a face legatura RITM-OBIECT, vom avea invitati surpriza (instrumentisti ….pentru a-i introduce in lumea instrumentelor muzicale, actori, psihologi, personaje de poveste, etc)
– vom canta sau vom avea activitate de lucru manual pe fundal de muzica clasica
– distractiv, educativ si creativ.
Va fi o singura astfel de clasa, nu industrial…ci CALITATE!
Va astept cu drag sa le fiti colegi fetitelor mele!