Custom Menu

Latest From Our Blog

Arina Anton | Mini concert de HARPA
17142
post-template-default,single,single-post,postid-17142,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Mini concert de HARPA

Mini concert de HARPA

Mama si copilul: DANCE TIME
Surpiza: mini concert de HARPA

Eu abia astept ziua de miercuri si cu acelasi entuziasm va invit si pe voi sa participati la un program plin de voie buna si…surprize. Dupa cum bine stiti…vom dansa muult, vom vorbi in engleza, vom acompania diferite melodii cu interesante instrumente muzicale…si…surpriza!!
Mai tineti minte ca ingerasul venit data trecuta in vizita la noi a spus ca a uitat harpa acasa? Well…acum ii voi da un telefon special inainte de ora ca nu cumva sa nu o mai uite si sa vina cu ea sa ne cante, sa ne incante 🙂 (Asociatia Harpistilor din Romania ne va trimite un oaspete de onoare❤).
Va propun un plan…cu o seara inainte ar fi o idee nemaipomenita sa le vorbiti copiilor despre ingerasi, sa va rugati impreuna (cu ocazia aceasta puteti construi si voi un ingeras ca cel pe care l-am avut la ora data trecuta si sa lipeasca ei eyes and nose and shoes and …so on), sa discutati despre instrumente muzicale si despre cum trebuie sa se comporte la un concert de muzica clasica, despre degetelele lor minunate care pot canta si ele la un instrument muzical in curand.
Data evenimentului: miercuri, 9 noiembrie, ora 18.20.
Durata evenimentului: 18:20- 19:45
Cost: 25 lei (parinte plus copil).
Locatia: zona metrou Piata Sudului, str. Intrarea Scorusului nr 17, in cadrul Afterschool ZEDU.
Inscrierile se fac prin mesaj privat pe FB.
Locuri disponibile: 15